torstai 6. joulukuuta 2012

Ripaus vanhaa ja hieman uuttakin

Tämä ensimmäinen biisi sen takia kun yks jäbä laulo tän nii ihanasti koulus viikko, kaks sitten.

FINALLY ! Helvetillinen yö takana, tossa kuvia meidän tytsyjen pikkujoulusta ( jokka oli joku kaks viikkoo sit ?) ja pari kuvaa eiliseltä.  On tullu ostettuu uus takki , uudet kengät ja metsästettyy mulle apteekista sopivaa rasvaa, nimittäin mun iho ei oo ikinä ollu näin kuiva ku nyt , mutta oikeen mikään ihotuote ei auta.

Hyi , mua rupes pelottaa todenteolla pari päivää sitte ku tulin kouluu, ehin hetki istahtaa ennen ku meidän ryhmän piti pitää esitelmä. Noh, yritän kattoo tekstiä paperilta mut mä en nää ku sumeesti, sitte menin koneelta lukee ja onneks sain just ja just luettuu. AHH en ymmärrä mulla on aina ollu täydellinen näkö, en kummiskaa halu mennä mihkää testeihi, ellei se rupee häirittee liikaa.

Voi kuulkaas ku olis vaikka mitä asiaa !! Miten saan laitettuu noi kuvat hyvän kokosiks ku nytki  laitoin vaa jotain numeroita leveydelle ja pituudelle, muttaku noi näyttää vieläki jotenki sumeelta, nii mitkä olis oikeet mitat? Ja juup bannerikin vaihtuu heti ku jaksetaan se tehä, ei siinä mitään vikaa muttakun siinä lukee toi hemmetin vanha blogi osote....


NYT leipoon pipareita ja pikkupizzoja rakkaan äitinkans, HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ !
kattokaa tuntematon sotilas.


- VIIIVI

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti