keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Huulipuna ja kynsilakka riippuvaisuus

 Mun huulipuna riippuvaisuus alko siitä ku sain 2009-2010 jouluna meikkikalenterin ja sieltä tuliki maailman ihanin huulipuna, kosteuttava matta vaaleenpunanen huulipuna joka EI KIILTÄNY. Rakastuin siihen heti ja käytin sitä ihan taukoomatta, ihan minne vaan menin ennen välituntia, ruokailua ihan kokoajan.. sitte ku se oli loppumaisillaa mulle iski paniikki että mistä helvetistä saisin samanlaisen. Siitä lähtien oon yrittäny metsästää semmosta samanlaista , mutta vieläkää ennoo rakastanu mihkään kunnolla.
 Kokeilin äitiltä pinkkiä ton tapasta huulipunaa, jossa on seas kans huulirasvaa ja silloin ku koitin sitä nii siitä tuli semmone matta, ei kiiltäny laisinkaa  , joten tilasin Oriflamelta hieman vaaleemman (oikean puolinen) , koska kunnon pinkki ei sovi mun huulille. Mutta sitte tää huulipuna ei värjänny mun huulia ollenkaa vaa anto tyylii jotai kiiltoa, mitä mä vihaan , eli pieleen meni taas.
Nää on mun uusimpia, tota ekaa pinkinvaaleenpunasta en oo voinu vielä ees huuliin pistää ku toi koko paska oli rikki, mutta tuo toinen nude värinen on ihan jees, mutta seki kiiltää ärsyttävästi, eli ei käy.
1 ) Mulla oli noita Lumenen huulipunia yhes vaihees varmaan sata, mutta sit vaa jotenki kyllästyin.
2)  Tilasin Oriflamelta, ja toi oli niinku jotai huulirasvaaa... -.- huah
3)  Tilasin kans Oriflamelta, toi on just saman värinen ku se mun eka alkuperänen rakkaus huulipuna, mutta toiki on liia haaleeta, eikä värjää huulia YHTÄÄN.
4) Ton ostin joskus viimevuonna tähän aikaa, aluks rakastuin mut käytin tota ehkä vaa kerran ja sit se oliki mun mielestä jo ruman väristä :D
Näistä Lumenen natural code mikälie huulipunista tykkään tosi lujaa. Toi eka huulipuna pinkki, on ihanan väristä huulille, mut se ikävä kyllä kuivattaa tosipahasti , mutta silti oon ostanu aina lisää.
Ja nuden värinen joka onnyt jossai hukassa, on taas ihanan kosteuttavaa ja siitä tulee just saman väriset niinku ton huulipunan pohjassa lukee. Sitä käytän nyt ehkä kaikista eniten , ja tota pinkkiä!

Tästä 'riippuvaisuudesta'. Se oli ennen (yläasteella) ihan hysteeristä, mulla piti olla se huulipuna kokoaja mukana ja jos olin jättäny sen johki niin lähin vaikka kaatosateessa hakemaan sen. Sitte ku mulla loppu kaikki huulipunat mitä olin hamstrannu ja rahaa en saanu mistää, nii menin iha paniikkiin , mut sit rupesin tottumaan jo siihen ettei sitä tarvi oikeesti laittaa joka välis, et mun huulet on luonnostaanki iha kivan väriset. Nykyää käytän vaa huulipunaa jos meen vaikka viettää iltaa tai joskus aina ku lähen ihmisten ilmoille, ja se ei onneks oo enää sellasta et kokoaja pitää peilata ja laittaa huulet kuntoon. Moni varmaa tosiaa muistaa kuinka paha tapa mulla oli laittaa sitä joka vitun välis :D onneks se on loppu !

 No tulipa synkäks kuva... yhteensä mulla on 61 kynsilakkaa ja mä en vaa voi lopettaa ostamasta niitä. Mulla pitää aina olla kynsilakkaa kynsis aina.
     Mä en oikeestaa käytä mitää näistä paitsi noita Trind lakkoja, jokka näkyy tuola takana
Täs kaikki suunnillee vaaleenpunaset. Noi Aden ( jos oikein luin ?) lakat on iha hiton hyviä ! Ja toi Lumenen missä ei oo ees kunnon korkkia nii on sentakia vaa enää mulla, koska käytin sitä aina ku olin pieni se oli silloi mu lempi lakka :D
Graffiti, näitäki varmasti kaikilla on ollu monta, mulla on vaa kaks jäljellä.
 Näistä tykkäsin yhes vaihees tosi lujaa, mutta näittenki käyttö jääny toooooooooooosi vähäseks.
 Sitte näitä ihania turkoosin sinivihreitä. Väri on ihana, mut ei oo oikee vaatteita minkä kans pitää, mut toi hopee on ehdoton suosikki, se meneee kaikkienkans.
 Nää on enää jäljellä Amerikan reissusta. Toi keltanen ei ollu yhtään kiva, jäi kynnet keltaseks vaikka otti ton lakan pois ja muutenki se oli vihreää. Toi musta taas on tosi hyvää , harmi ku seon jo loppu ja senkans ostin samanlaisen pinkin mut se on jo ajat sitte kulutettu.

Ja tietenki lempi kynsilakat !!!!!


Mä en kyl ymmärrä miks tein just tälläsen postauksen, mutta vähän jotai uutta piti saada. Ihanaa ku aurinko jaksaa paistaaa , piristää nii paljo ! Mulla on loma alkanu jo eile, ja varmaa huomenna postaan mun eilisestä ja tästä päivästä :) adios

/VIIVI

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti