sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Tuuttis tulee, oletko valmis ?


Tän viikon viikonpäivät meni jotenki tosi nopsaa, enkä hirveesti oo kuvia napsinu.

Viikonloppu -->
Parin itkupotkuraivari kohtauksen, stressin ja säätämisen jälkee 20 vaille 6 päätettiin lähteäkki Seinäjoelle. Juna lähti klo: 6  , joten voittekuvitella kuinka kiire tuli. 
Kuva 2. Just junasta tullu , hotellille kävelemässä.
3. Haettiin hesesafkaa ja fiilisteltiin hetki ennen lähtöä rytmikorjaamolle.
Vaikka sinne meni ilmasia busseja nii me silti käveltii sinne helvetin paikkaa ja onneks törmättiinki johki kauhajokilaisii, oltais muuten kävelty ihan väärään suuntaan... Viimenen kuva ainut koko illasta rytmikseltä, ku kameraa en uskaltanu sinne rehata ( ku menee aina vähä överiks nää hommat )
Mentiin taksilla mummunluo yöks joskus puol kolmen aikaa, nukuttii hyvät yöunet ja seuraavana päivänä syötiii mahat täytee enne junaan lähtöä.
1. Mun iho on taas ruvennu menee tollasee paska kuntoo etten voi meikata taaskaa , en vieläkää ymmärrä syytä. 2. Menin suoraa jossunluo juna-asemalta. 3. Illemmalla piti vahtii jossunkans mu pikkuvelii , syötii metri pizzaa,  juotii mountain dewii ja katottii putousta 4. Loppuillasta tänne tuliki sitte Nuutti , Ville , Atte, Samu , Miko ,  Jere ja Roope.
1. Mun nuorempi pikkuveli Tuukka. 2. Mun pirtelökone menetti neitsyytensä tänää ja tuli kyllä hyväää ! 3. Turhake millä sain vaan kollaasin täyteeen. 4. Maailman ärsyttävin mainos IKINÄ

Kokonaisuutena viikonloppu oli enemmän ku paras, että voisin sössöttää vaikka mitä siitä matkasta,  mutta ette te kummiskaa jaksais lukea :D . Tiesin jo perjantaina , että tuun kipeeks, mutta sen arvosta se oli. Eli nyt oon vähä huonos hapes, kuume nousee ja kurkku täynnä limaa, namnam. 


ps. Anteeks tosiaa että postaukset on jääny vähä vähälle, en jaksa kuvata ku on nii pimeetä, vihaan salamalla otettuja kuvia ja sitku pääsen töistä nii on ehkä puol tuntii enää valosta nii en jaksa silloin hätäsesti ottaa jostai kuvia.

Hyvää sunnuntaita pelllet !

/ rakkaudella VIIVI

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti