maanantai 13. toukokuuta 2013

Stetsun mökillä espoossa

Ihan näin alkuun en tienny todellakaan että nää kuvat on todellisuudes järkyttävää kurapaskaa, ihan ärsyttävän synkkiä , kameras näytti paljo kivemmilta sen takia on nyt vaan pari suht onnistunutta kuvaa !

 Meidän oli tarkotus Jossunkans mennä tokalla kyydillä kimin mökille, kello 6 mutta ylläri istuttii vielä 8 oottamas kyytiä, lopulta sit nitsu heitti meidät kimi mökille, ja arttu minttu ja samu raukat jäi vielä venaa miikuu varmaa tunniks tonne kylmyyteen.
 Ilta suju ihanasti, katottii Suomen peli, kuunneltii musaa ja grillattiin.
 Jossain vaihees iltaa ku meidän sankari samu oli nukahtanu hetkeks ja sitku se oli taas pystys nii lähti sit joku järkyttävä kusetus jostain stetsusta, että ollaan sen mökillä Espoossa ja tämä raukkahan nyt tietenki luuli et asia oli nii ja rupes pohtimaan että miten päästään pois takas vaasaan..........:D
 Yöltä mulla ei oo MITÄÄN järkevää tai selväää kuvaa. Tosiaan ei nukuttu ku ehkä korkeintaan tunti, kiitokset siitä samulle ja nikkikselle! Ruokaki oli lopussa, ja mä idiootti olin sitte menny syömään kaks RAAKAA kanaa, hyi hemmetti. Aamu oli vielä ihanampi ku Kimin mökillä ei tuu vesi ja eihä kellään tietenkää vettä ollu mukana :)
Aamulla sitte lähettiin 15 yli 11 kotia kohti, koska Jessen työt alko 12. Meillä oli kaks venettä ja siinä hetken ku mentiin nii vene sammu. Jessehän meinas repii vaatteet pois päältä ja lähtee uimaa ja kiroili raukka että siinä meni työpaikka ja hyvästi elämä. Noh saatiin se kyllä sit takas käyntii ja siinä vaihees miiku tuli sen veneellä meidän vieree ja pyys jessee hyppäämään sinne, että se ehtis sinne töihi, nimittäin meidän vene jolla mentiin nii meni niiin hiljaa ku lujempaa ei olis voinu mennä tai se sammuu. Onneks Jesse sit hyppäs Miikun kyytiii , koska hetki siitä ku se oli menny sinne nii meidän vene jätti meidät lopullisesti keskelle merta, ja venattiin siinä semmone puol tuntii vähä enemmänki et miiku tulis hinaan meidät sieltä pois. Ei ollu ku helvetin jano, kuuma ja likanen olo.


Päästiin sitte kotiin ja mä söin ku eläin ruokaa ja seisoin suihkus varmaa tunnin. Neljältä piti sitte lähtee järjestämää villaan 6-vuotiaan pikkutytön synttärit ruotsiks. Kyllä oli niin hirveetä ku oli vielä siinäki vaihees iha sekasi. Sieltä suoraa sitte kotiin ja nukkumaan !

Eli kokonaisuudessaa mulla oli kiva reissu,mutta kuvien perusteella siltä ei varmaa näytä :D Nyt tulevana viikonloppuna mennää kans ja sillon aurinko paistaa nii uusyritys sitte näitten kuvien kans !


/VIIVI
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti