lauantai 22. joulukuuta 2012

Biggerthebetter


Jossun antama joululahja mulle ! Noi toffelit on niin ihastuttavat ja toi suihkusaippua tuoksuu taivaalle.
Mammalle lahja
Tää kuva on vähä oudonlaatune , mutta katoitteko pihalle joskus 3-4 aikaa ja huomasitte kans iha tän ihme valaistuksen pihalla, ku normaalisti kuuluis olla pilkkopimeää ? 
Joo kävästiin Rossos syömässä ja ajattelin ottaa sitte jotain normaalista poikkeavaa ruokaa. Otin sitte kalaa ja tomaattirisottoa. Siis mitä ? En enää ikinä tuu maistaa mitää uutta ruokalajia, se oli sitten siwan kautta kotiin !
Sanon nyt niin suoran mielipiteen näistä vähä nuoremmista kun minä. Ku kattoo facebookista tilapäivityksiä ja kaikki on kirjottanu oman keskiarvonsa (esim. 5.9 tai 6.7 )  ja sitte joku on menny siihen sanoo lipi tai vastaavaa. Siis mun mielestä on niin noloa ja lapsellista esittää jotai huonoo koulus, en nää siinä mitää järkee, ajatteletteko te et teistä ajatellaan sen perusteella että teillä on muutaki elämää kun koulu ?
Mulla ja Jossullaki on helvetin hyvä elämä, tehään kaikkee kivaa ja kokeillaan uusia asioita, ja ehkä meistä ei niinkää uskois et ollaa hyviä koulus , mutta me ollaa  ja helvetin ylpeitä siitä ! Katotaan parin vuoden päästä , että oottekko enää ylpeitä ittestänne.

Nyt vietän koti-iltaa Jossunkans meillä suklaajäätelön kera , hyvää lauantaita :) 

//VIIVI

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti